JZZ-3d voor de Zorg en Dienstverlening

In de zorg en dienstverlening spelen specifieke IT-uitdagingen waar onze opdrachtgevers steeds vaker mee te maken krijgen. Vaak is de affiniteit met IT nog niet helemaal doorgedrongen in de organisatie terwijl IT wel een steeds belangrijkere rol speelt. Medewerkers hebben behoefte aan meer kennis en begrip van wat IT nu eigenlijk is om effectief te kunnen bijdragen aan de verschillende IT-initiatieven die er lopen.

IT moet helpen

We kunnen u en uw medewerkers helpen de stap richting IT te maken zonder de dagelijkse werkzaamheden uit het oog te verliezen. IT moet er zijn om ons te helpen en zeker niet andersom. Onze aanpak is persoonlijk, praktijkgericht en inhoudelijk. We helpen bijvoorbeeld gebruikersbehoefte te leren vertalen naar IT requirements of oplossingen. Op die manier ontstaat controle over wat IT gaat doen en wordt geborgd dat de IT gaat helpen.

Branche met voordeel

We kunnen u optimaal laten profiteren van uw uitgangssituatie waarbij nog niet alles IT gedreven is ingericht en u helpen inzicht te krijgen in wat kan en wat zou moeten. Op die manier kunt u IT alleen daar inzetten waar het een oplossing is. Automatiseren doe je niet omdat het kan, maar omdat het helpt. Als medewerkers er niet aan toe zijn kunt u ze trainen of een minder geautomatiseerde oplossing kiezen. Is een tablet echt een betere oplossing voor de medewerker of voornamelijk voor de kantoorautomatisering?

Trainingsoverzicht

Komende Praktijkgerichte trainingen

Er zijn momenteel geen toekomstige trainingen.

Alles hangt samen

Omdat alles met elkaar samenhangt kunnen wij voor u een Enterprise Architectuur opzetten die als kennispunt fungeert voor al uw toekomstige ontwikkelingen. Laagdrempelig in gebruik, helder in opzet en zelf te onderhouden. Met dit inzicht in ‘de samenhang der dingen’ worden uw impactanalyses en veranderinitiatieven betrouwbaarder. Uw implementatieplannen worden realistischer en er zijn minder (onaangename) verassingen achteraf.

Vanzelfsprekend kunnen we u met ons opleidingsprogramma ondersteunen en u de vaardigheden bijbrengen waarmee uw afhankelijkheid afneemt van externe adviseurs en deskundigen op het raakvlak van business en IT.

Passende dienstverlening (Wat)

Trainingen

IT-oplossingen zijn er voor iedereen. En wat als je dat in de praktijk anders ervaart? Zoals ieder vakgebied kent ook IT zijn eigen werkwijze, woordgebruik en problemen. Zodra je de concepten een beetje door hebt, kun je de voordelen van de IT gaan benutten, kun je sturing gaan geven aan wat IT voor jou kan betekenen.
We geven inzicht in de terminologie, de toepassing in de verschillende sectoren, en de werkwijze bij het implementeren van IT-oplossingen. Niet als IT’ers, maar als mensen. 

Ga naar trainingsoverzicht

Ondersteuning

Met een significante hoeveelheid ervaringen in verandervraagstukken en realisatie van oplossingen op het raakvlak van business en IT kunnen we ook tijdelijke expertise leveren om uw organisatie en/of projecten te ondersteunen. Rollen als Enterprise Architect, Procesontwerper, Procesarchitect, Businessanalist, Requirementsanalist of –engineer  zijn ons op het lijf geschreven. Professioneel, gecertificeerd, pro-actief en praktijkgericht zijn kwalificaties die u daarbij van ons mag verwachten.

Ga naar trainingsoverzicht

Project Start Architectuur

Wij zetten voor u een Start Architectuur (link naar artikel op informatiepagina of blog) op voor een informatie domein, een project of een IT-implementatie. Hiermee heeft u het instrument in handen voor een gecontroleerde projectrealisatie. Samen met u kiezen we in invalhoek en vervolgens zetten wij de architectuur voor u op in de presentatievorm van uw voorkeur. Formeel of juist wat losser, gedetailleerd of hoog over en meer abstract, alles is mogelijk zolang u en uw collega’s er maar mee kunnen werken. 

Ga naar Enterprise Architectuur